Huisregels

Om het Schalkwijk aan Zee Festival voor iedereen zo relaxt mogelijk te laten verlopen, is er een aantal logische huisregels opgesteld. De meeste zijn vanzelfsprekend, maar voor de volledigheid hebben we ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet.

Bij het betreden van het terrein ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels:

Foto en Film
Op het festivalterrein zijn fotograven en filmmakers aanwezig die in opdracht van de organisatie beelden maken ter promotie van het festival en om de diverse partners en sponsoren achteraf een goed verslag te kunnen sturen. Tijdens een bezoek aan Schalkwijk aan Zee is het mogelijk dat ook jij ergens op beeld komt te staan. Als bezoeker ga je hiermee, zodra je het festival terrein betreedt, akkoord.

Handel & flyeren
Het is verboden activiteiten op het festivalterrein te ontplooien zonder toestemming van de organisatoren van het Schalkwijk aan Zee Festival. Dit geldt zowel voor verkoop als promotie activiteiten.

Alcohol en drugsbeleid
Wij schenken geen alcohol alle soft- en harddrugs zijn 100% verboden. Bij constatering van verhandeling, heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het terrein te ontzeggen.

Opvolgen aanwijzingen en instructies
Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen te worden opgevolgd. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd.

Roken
Het is wettelijk verboden te roken in de tenten.

Eigen risico
Je betreedt het festival geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging en/of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen als gevolg van bezoek aan het festival.

Toiletten
Er zijn gratis toiletten op het terrein aanwezig. Wildplassen in het park is verboden.

Overige situaties
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen. Mocht je de toegang ontzegd worden dien je het terrein per direct te verlaten. Wanneer er klachten zijn van welke aard dan ook, meld dit dan direct bij de organisatie.