SUPmission op de Molenplas. Doe mee!! Van 15:00-16:00 en van 16:00-17:00 kan je mee suppen. Telkens kunnen er 9 deelnemers meedoen.

Stichting SUPmission is om het zwerfafval in Haarlem, met name in en langs het water, te verminderen. Dit doet zij door bewoners van Haarlem —jong en oud— bewust te maken van (de gevolgen van) zwerfafval en hen te stimuleren en motiveren om de leefomgeving schoon te houden en zo min mogelijk zwerfafval te produceren. De Stichting heeft de overtuiging dat een schone stad een ‘mission possible’ en het nuttige (schoon houden/maken) met het aangename (SUPpen, varen, wandelen) te verenigen is. De ambitie van de Stichting is om Haarlem een schonere stad te maken en positief bij te dragen aan het maatschappelijk vraagstuk ‘duurzaamheid’. De Stichting SUPmission heeft als doel aandacht te vragen voor zwerfafval in het algemeen en het belang van een schone stad in het bijzonder.

Onderzoek zelf het water! HAARLEM-MUTARE geeft een workshop over waterbeestjes, je gaat zelf kijken met de microscoop wat er allemaal te vinden is in het water

GROOTOUDERS VOOR KLIMAAT doen ook mee! Zij geven een quiz over het klimaat