SCAS nieuwe organisatie Schalkwijk aan Zee Festival

Hoe geweldig is het dat het Schalkwijk aan Zee Festival na 5 jaar bekend is in heel Haarlem en dit jaar zelfs genomineerd was voor de evenementenring! In de afgelopen jaren hebben we samen met sponsors, wijkraden, gemeente en natuurlijk alle vrijwilligers hard gewerkt om een gratis zomers festival in het recreatiepark aan de Molenplas... View Article

Hoe geweldig is het dat het Schalkwijk aan Zee Festival na 5 jaar bekend is in heel Haarlem en dit jaar zelfs genomineerd was voor de evenementenring!

In de afgelopen jaren hebben we samen met sponsors, wijkraden, gemeente en natuurlijk alle vrijwilligers hard gewerkt om een gratis zomers festival in het recreatiepark aan de Molenplas te realiseren voor iedereen in Schalkwijk maar ook ver daarbuiten. Wij zijn trots op wat er bereikt is en hopen dat het nog lang mag doorgaan.

Zoals misschien al bekend draagt Peacock Events de organisatie na 5 jaar over. Het festival is opgenomen in de wijk en de koppen worden inmiddels bij elkaar gestoken voor een zonnige 6de editie in September. Wij wensen de nieuwe organisatie hierbij veel succes en plezier net zoals wij hebben gehad.

Peacock Events gaat met de nieuwe naam Peacock Projects nieuwe paden bewandelen, maar zal zeker nog in het Haarlemse evenementen land te vinden zijn.